THE GREATEST GUIDE TO خواص عناب در طب سنتی

The Greatest Guide To خواص عناب در طب سنتی

The Greatest Guide To خواص عناب در طب سنتی

Blog Article

با زیرنظر گرفتن موش‌های صحرایی پس از مصرف عصاره عناب، پژوهشگران متوجه افزایش سلول‌های ایمنی معروف به سلول‌های نابودگر طبیعی شدند. این سلول‌ها قدرت نابودسازی سلول‌های مهاجم را داشتند.

با کلیک بر روی غفاری دایت به سایت اصلی مراجعه کنید و اطلاعات لازم را به‌دست آورید. برای دریافت رژیم لاغری بر روی رژیم من کلیک کنید.

در طی تحقیقات علمی، در عصاره میوه عناب پلی ساکاریدهای اسیدی و یک پلی ساکارید خنثی یافت شده است. پلی ساکاریدهای اسیدی دارای ویژگی شلاته‌کردن (به دام انداختن) یون‌های فلزی بوده و از خود فعالیت آنتی‌اکسیدانی نشان می‌دهند.

می‌توانید چند میوه عناب یا چای عناب را در برنامه غذایی روزانه خود قرار دهید و از طعم و خواص بی‌نظیر آن لذت ببرید.

علاوه بر خاصیت عناب برای کبد چرب این میوه به عملکرد کلیه نیز کمک می‌کند.عناب باعث افزایش ادرار میشود، همچنین مجاری ادرار را گشاد میکند، در بیماری‌های کلیوی از جمله کسانی که مشکل در دفع سنگ‌های کلیه دارند ، موجب دفع سنگشان میشود.

از آشپزی گرفته تا مصارف دارویی راه‌های زیادی برای استفاده مردم از عناب در سراسر جهان وجود دارد. در اینجا خلاصه‌ای از مهمترین کاربردهای آن آورده شده است:

به این منظور می‌توانید ابتدا تعدادی عناب خشک را تهیه کنید. با افزودن مقداری چوب دارچین یا زنجبیل می‌توانید طعم بهتری به این دمنوش بدهید.

قند: پلی ساکاریدهای میوه عناب شامل انواع مختلفی از قندها مانند گلوکز، زایلوز، مانوز و فروکتوز است.

امروزه این‌کار را به‌شیوه صنعتی و با دستگاه‌های میوه خشک‌کن نیز انجام می‌دهند.

آشنایی بیشتر با یک میوه آسیایی ریزنقش، شما را شگفت زده خواهد کرد. تصور می‌کردید روزی میوه‌ای را برای میان وعده‌تان درنظر بگیرید که منبع سرشاری از انواع ویتامین و مواد معدنی باشد؟!

مقدار آمینو‌اسید در عناب وحشی از عناب کشت شده متفاوت است.

عناب را «خرمای قرمز» و «خرمای چینی» نیز می‌نامند. رویشگاه اصلی این مهمترین خواص عناب خشک درخت به درستی مشخص نیست ولی چنین تصور می‌شود که خاستگاه طبیعی آن به نظر در آسیای جنوبی  بین لبنان، جنوب غرب افغانستان، شمال هن ، شبه جزیره کره و جنوب و مرکز چین است و خراسان جنوبی را قطب تولید عناب کشور ایران می‌دانند.

این اسیدهای چرب، به خصوص پالمیتولئیک اسید، به کارکرد اسید چرب امگا ۶ کمک می‌کنند.

اگرچه خاصیت عناب خشک برای مردان کم نیست اما زیاده‌روی در مصرفش می‌تواند مشکل ساز باشد.

Report this page